Kivirannekoru, sinipitsinen akaatti

14,95  sis. alv

Ihastuttava, käsityönä valmistettu kivirannekoru. Lue lisätiedot alempaa!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): bl22574 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihastuttavan pelkistetty rannekoru, jossa on pieni, hiottu sinipitsinen akaatti. Rannekoru on valmistettu käsityönä puuvillalangasta ja siinä liukuva solmu, jonka avulla pituutta voi säätää (15-22cm). Rannekoruja on kaikkiaan 12 erilaista ja jokaisessa niistä on eri korukivi ja oma symboliikkansa. Jotkut kutsuvat näitä energiakoruiksi, koska eri kivilajeilla uskotaan olevan erilaisia energioiltaan ja täten vaikuttavan käyttäjänsä olotilaan.

Sinipitsinen akaatti on erityisesti rauhoittava kivi. Sen sanotaan tuovan kantajalleen kommunikointikykyä sekä sisäistä rauhaa. Kiviterapian mukaan sinipitsinen akaatti laajentaa tietoisuutta, pehmentää keskusteluja sekä auttaa julkisuudessa puhumisessa. Sinipitsinen akaatti on Jousimiehen horoskooppikivi.

Rannekoru on kiinnitetty korttiin, jossa luetellaan kyseiseen korukiveen liittyvät voimat. Sinipitsisen akaatin kortissa lukee inner peace, honesty, communication eli sisäinen rauha, rehellisyys ja kommunikaatio.

Huom! Korukivet ovat luonnon luomia ja jokainen niistä on ainutlaatuinen. Siksi korukiven väri tai muoto voi olla hieman erilainen kuin mallikuvassa.

A Beautiful Storyn kaikki korut valmistetaan vastuulliseti ja eettisesti käsityönä Nepalissa. Korujen valmistajat saavat työstään kunnollisen palkan, jolls hr pystyvät nostamaan perheensä elintasoa sekä kouluttamaan lapsiaan. Lue lisää heidän kotisivuiltaan!

Valmistaja: A Beautiful Story

Tuotenumero: BL22574

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kivirannekoru, sinipitsinen akaatti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *