Kivirannekoru, sitriini

14,95  sis. alv

Ihastuttava, käsityönä valmistettu kivirannekoru. Lue lisätiedot alempaa!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): bl23074 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihastuttavan pelkistetty rannekoru, jossa on pieni, hiottu sitriini. Rannekoru on valmistettu käsityönä puuvillalangasta ja siinä liukuva solmu, jonka avulla pituutta voi säätää (15-22cm). Rannekoruja on kaikkiaan 12 erilaista ja jokaisessa niistä on eri korukivi ja oma symboliikkansa. Jotkut kutsuvat näitä energiakoruiksi, koska eri kivilajeilla uskotaan olevan erilaisia energioiltaan ja täten vaikuttavan käyttäjänsä olotilaan.

Sitriini on lataava ja voimistava kivi. Sen sanotaan tuovan kantajalleen valoisuutta ja positiivisuutta elämänasenteeseen. Uskomuksien mukaan sitriini karkoittaa alakuloisuutta sekä pehmentää ryhmien ja perheiden yhteyksiä. Sitriini on Kaksosten horoskooppikivi.

Rannekoru on kiinnitetty korttiin, jossa luetellaan kyseiseen korukiveen liittyvät voimat. Sitriinin kortissa lukee happiness, brightness, optimism eli onnellisuus, valoisuus ja optimismi.

Huom! Korukivet ovat luonnon luomia ja jokainen niistä on ainutlaatuinen. Siksi korukiven väri tai muoto voi olla hieman erilainen kuin mallikuvassa.

A Beautiful Storyn kaikki korut valmistetaan vastuulliseti ja eettisesti käsityönä Nepalissa. Korujen valmistajat saavat työstään kunnollisen palkan, jolls hr pystyvät nostamaan perheensä elintasoa sekä kouluttamaan lapsiaan. Lue lisää heidän kotisivuiltaan!

Valmistaja: A Beautiful Story

Tuotenumero: BL23074

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kivirannekoru, sitriini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *