Kivirannekoru, musta onyx

14,95  sis. alv

Ihastuttava, käsityönä valmistettu kivirannekoru. Lue lisätiedot alempaa!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): bl22474 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihastuttavan pelkistetty rannekoru, jossa on pieni, hiottu musta onyksi. Rannekoru on valmistettu käsityönä puuvillalangasta ja siinä liukuva solmu, jonka avulla pituutta voi säätää (15-22cm). Rannekoruja on kaikkiaan 12 erilaista ja jokaisessa niistä on eri korukivi ja oma symboliikkansa. Jotkut kutsuvat näitä energiakoruiksi, koska eri kivilajeilla uskotaan olevan erilaisia energioiltaan ja täten vaikuttavan käyttäjänsä olotilaan.

Musta onyx on vakava ja voimakas kivi. Sen sanotaan tuovan kantajalleen keskittymiskykyä sekä itseluottamusta. Kiviterapian mukaan onyx helpottaa stressiä ja surua sekä vahvistaa itsensä hallintaa ja moraalia. Onyksi on Kauriin horoskooppikivi.

Rannekoru on kiinnitetty korttiin, jossa luetellaan kyseiseen korukiveen liittyvät voimat. Mustan onyksin kortissa lukee focus, confidence, inner strength eli keskittyminen, itseluottamus ja sisäinen voima.

Huom! Korukivet ovat luonnon luomia ja jokainen niistä on ainutlaatuinen. Siksi korukiven väri tai muoto voi olla hieman erilainen kuin mallikuvassa.

A Beautiful Storyn kaikki korut valmistetaan vastuulliseti ja eettisesti käsityönä Nepalissa. Korujen valmistajat saavat työstään kunnollisen palkan, jolls hr pystyvät nostamaan perheensä elintasoa sekä kouluttamaan lapsiaan. Lue lisää heidän kotisivuiltaan!

Valmistaja: A Beautiful Story

Tuotenumero: BL22474

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kivirannekoru, musta onyx”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *