Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi ja palauttaa tuotteet tai osa niistä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Huomaathan, että useamman vaatteen setit (kuten outletin yllätysboksit) käsitellään yhtenä tuotteena eli palauttaa voi vain koko setin kerralla, mutta ei yksittäisiä tuotteita. Palautustilanteessa toimithan alla olevien ohjeiden mukaisesti!

1. Täytä palautuslomake tämän sivun alaosasta
Palautuslomake tulee täyttää 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Löydät lomakeen tämän sivun alaosasta. Kirjaa lomakkeelle omat yhteystietosi ja tilauksesi tiedot. Voit kertoa myös syyn palautukselle tai antaa palautetta tilauksesta, jotta voimme parantaa tuotetietojamme ja palveluamme. Huomaathan, että sinulla on 14 vuorokautta aikaa palauttaa tuotteet lomakkeen täyttämisen jälkeen.

2. Pakkaa palautettavat tuotteet
Tarkista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa ja tuotelaput ovat niissä kiinni. Pakkaa tuotteet huolellisesti joko alkuperäiseen lähetyspussiin tai erilliseen pakettiin. Vältäthän pussia sulkiessasi niittien käyttöä, sillä ne vahingoittavat herkästi vaatteita. Sujauta mukaan lähetyksen mukana tullut lappu tai muu paperi, johon olet kirjoittanut omat yhteystietosi.

3. Postita palautus
Palauttaminen Postin toimipisteeseen: Kirjoita paketin päälle “asiakaspalautus” ja yrityksemme nimi ”Tiltaltti Shop”. Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen ja kerro, että kyseessä on asiakaspalautus ja anna asiakaspalvelijalle palautustunnus 672885. Asiakaspalvelija tulostaa paketin päälle osoitekortin, jonka avulla paketti lähtee takaisin meille. Palautus ei maksa sinulle tässä vaiheessa mitään, vaan vähennämme palautuskulun 6,90€ tuotteiden hyvityksen yhteydessä.

Palauttaminen Postin pakettiautomaattiin: Voit palauttaa paketin Postin automaattiin luomalla Postin sivuilla paketille Helposti-koodin sopimustunnuksella 672885. Pääset luomaan Helposti-koodin täältä. Palautus ei maksa sinulle tässä vaiheessa mitään, vaan vähennämme palautuskulun 6,90€ tuotteiden hyvityksen yhteydessä.

Palauttaminen omalla kustannuksella: Voit halutessasi maksaa palautuksen myös itse tai toimittaa palautuksen myymäläämme Keuruulle, jolloin saat hyvityksen tuotteista täysimääräisenä. Lähetä palautuksesi Postin tai Matkahuollon kautta osoitteeseen: Tiltaltti Shop, Keuruuntie 10, 42700 Keuruu. Puh 0449110188 ja email [email protected]

4. Muista kuitti!
Muistathan, että olet vastuussa siitä, että palautuksesi tulee meille perille, joten säilytäthän huolellisesti palautuksesta saamasi kuitin. Kuitista ilmenee myös paketin seurantakoodi.

5. Hyvitys
Hyvitys tapahtuu 14 vrk kuluessa palautuksen vastaanottamisesta ja rahaliikenteestä vastaa maksuvälittäjä Paytrail Oyj. Hyvitys maksetaan samalle maksuvälineelle, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Käyttäessäsi palauttamiseen sopimustunnustamme, vähennämme hyvityksen summasta palautuksen kulut 6,90€ .

Palautuslomake

    Palautustapa *

    Käytämme lomakkeella lähettämiäsi tietoja tuotteiden palautuskäsittelyyn liittyvän palvelun toteuttamiseen ja siihen liittyvien palveluiden kehittämiseen. Lisätietoja henkilö- ja tietosuojaselosteessa.