Shoppailua ja ihania ostoksia Vanhan Keurun alueellaIhastuttava lahja- ja vaatepuoti Tiltaltti Shop sijaitsee Vanhan Keuruun sydämessä, pappilan vanhassa kivinavetassa.

LAHJAPUOTI
Olipa kyse sitten tupaantuliaisista, ristiäisistä tai vaikka nimipäivistä, löydät puodistamme monta hauskaa ja erilaista lahjaideaa. Koska meillä arkikin on juhlaa, on valikoimissamme myös paljon pientä kivaa arkeasi ilostuttamaan, kuten kotimaista luonnonkosmetiikkaa, ekologisia kodintuotteita ja hamam-pyyhkeitä.

VAATEKAUPPA
Lahjojen lisäksi löydät Tiltaltti Shopista myös muotia ja asusteita kaikenkokoisille naisille. Valikoimiimme kuuluu mm. kauniita tunikoita, pehmeitä neuleita, suosittuja ihmehousuja (S-5XL) sekä paljon ihania koruja, laukkuja ja huiveja. Henkilökuntamme auttaa mielellään sinua sopivien tuotteiden valinnassa ja kaupan päälle saat vielä iloisen hymyn!

Top 5 syytä poiketa Tiltaltti Shopissa

1. Aina jotain uutta kivaa
2. Ilmainen lahjapaketointi
3. Ainutlaatuinen miljöö
4. Paljon plus-kokoisia vaatteita
5. Nauravaiset myyjät

Kuinka löydän perille?

Osoite: Kangasmannilantie 4, Keuruu
Myymälämme sijaitsee aivan valtatie 23:n kupeessa, Vanhan Keuruun alueella. Meille on hellpo tulla niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin. Myymäläämme on esteetön sisäänpääsy ja jyhkeässä kivinavetassa sinua palvelee läpi vuoden myös Ravintola Pappilan Taverna ja Keuruun museo.

Autolla löydät helpoiten perille, kun seuraat ”Vanha Keuruu” -opasteita pääteiden varsilta ja kurvaat kivinavetan pihaan ison punaisen tuulimyllyn kohdalta. Navigaattori löytää perille kun näppäilet osoitteeksi Kangasmannilantie 4, Keuruu. Kamanan pihapiirissä on runsaasti ilmaista parkkitilaa!

Keuruun juna-asemalta on suora näkymä kivinavetalle, mutta pienen lenkin joutuu jalkaisin tekemään että pääsee perille. Alikulkusillan kautta kulkien matkaa tulee perille n. 600 metriä. Keuruun linja-autoasemalta on matkaa Vanhan Keuruun alueelle vajaa kilometri ja mikäli bussi pysähtyy vanhan kirkon kohdalla, on pysäkiltä matkaa perille puolisen kilometriä.

Tiltaltti Shopin sijainti Vanhan Keuruun alueella