Shoppailua ja ihania ostoksia Vanhan Keurun alueellaIhastuttava vaatepuoti Tiltaltti Shop sijaitsee Keuruun sydämessä, aivan keskusaukion kupeessa.

TILTALTTI SHOP ON MUUTTANUT!
Uusi myymälämme on Keuruun keskustassa, osoitteessa Keuruuntie 10. Olemme avoinna ma-pe 10-17.30 ja la 10-14.

IHANIEN VAATTEIDEN KAUPPA
Tiltaltti Shopista löydät muotia ja asusteita kaikenkokoisille naisille. Kahden pulleron omistamassa vaatekaupassa erityisen sijan ovat saaneet isot koot ja plus-mitoitettuja vaatteita on saatavilla hyvin (koot 36-62)! Valikoimiimme kuuluu mm. kauniita tunikoita, pehmeitä neuleita, suosittuja ihmehousuja (S-5XL) sekä paljon ihania koruja, laukkuja ja huiveja. Henkilökuntamme auttaa mielellään sinua sopivien tuotteiden valinnassa ja kaupan päälle saat vielä iloisen hymyn!

Top 5 syytä poiketa Tiltaltti Shopissa

1. Aina jotain uutta kivaa
2. Paljon plus-kokoisia vaatteita
3. Nauravaiset myyjät
4. Hyvät sovitustilat
5. Ilmainen parkkeeraus

Kuinka löydän perille?

Osoite: Keuruuntie 10, Keuruu
Myymälämme sijaitsee Keuruun sydämessä, aivan keskusaukion kupeessa. Meille on helppo tulla niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin. Myymäläämme on esteetön sisäänpääsy ja samassa talossa Sinua palvelee mm. vaatekauppa Moda, Saaran Kauneussalonki, KirjaKeuruu, Posti, Kantasuutari Johanna sekä Kalusteasennus Kajak.

Autolla löydät perille kun näppäilet navigaattoriin osoitteen Keuruuntie 10. Myymälämme sijaitsee katutasossa, aivan pääkadun varrella joten sinne on helppo löytää. Myymälän ympäristössä on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Keuruun juna-asemalta pääset helposti jalan myymäläämme ja matkaa kertyy n. 400 metriä. Keuruun linja-autoasemalta on matkaa keskustaan ja myymäläämme reilu puoli kilometriä.