Kivirannekoru, savukvartsi

14,95  sis. alv

Ihastuttava, käsityönä valmistettu kivirannekoru. Lue lisätiedot alempaa!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): bl23174 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihastuttavan pelkistetty rannekoru, jossa on pieni, hiottu savukvartsi. Rannekoru on valmistettu käsityönä puuvillalangasta ja siinä liukuva solmu, jonka avulla pituutta voi säätää (15-22cm). Rannekoruja on kaikkiaan 12 erilaista ja jokaisessa niistä on eri korukivi ja oma symboliikkansa. Jotkut kutsuvat näitä energiakoruiksi, koska eri kivilajeilla uskotaan olevan erilaisia energioiltaan ja täten vaikuttavan käyttäjänsä olotilaan.

Savukvartsi on tasapainottava ja voimaa tuova kivi. Sen sanotaan tuovan kantajalleen selkeyttä nähdä asioita sekä kykyä seisoa tukevasti omilla jaloillaan. Kiviterapian mukaan savukvartsi vapauttaa masennuksesta ja jännityksestä sekä tasapainottaa seksuaalista energiaa. Savukvartsi on Kauriille sopiva voimakivi.

Rannekoru on kiinnitetty korttiin, jossa luetellaan kyseiseen korukiveen liittyvät voimat. Savukvartsin kortissa lukee grounding, strength, manifestation eli maadoittuminen, voima ja ilmentäminen.

Huom! Korukivet ovat luonnon luomia ja jokainen niistä on ainutlaatuinen. Siksi korukiven väri tai muoto voi olla hieman erilainen kuin mallikuvassa.

A Beautiful Storyn kaikki korut valmistetaan vastuulliseti ja eettisesti käsityönä Nepalissa. Korujen valmistajat saavat työstään kunnollisen palkan, jolls hr pystyvät nostamaan perheensä elintasoa sekä kouluttamaan lapsiaan. Lue lisää heidän kotisivuiltaan!

Valmistaja: A Beautiful Story

Tuotenumero: BL23174

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kivirannekoru, savukvartsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *