Kivirannekoru, labradoriitti

14,95  sis. alv

Ihastuttava, käsityönä valmistettu kivirannekoru. Lue lisätiedot alempaa!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): bl22674 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihastuttavan pelkistetty rannekoru, jossa on pieni, hiottu labradoriitti. Rannekoru on valmistettu käsityönä puuvillalangasta ja siinä liukuva solmu, jonka avulla pituutta voi säätää (15-22cm). Rannekoruja on kaikkiaan 12 erilaista ja jokaisessa niistä on eri korukivi ja oma symboliikkansa. Jotkut kutsuvat näitä energiakoruiksi, koska eri kivilajeilla uskotaan olevan erilaisia energioiltaan ja täten vaikuttavan käyttäjänsä olotilaan.

Labradoriitti on erittäin mystinen ja suojeleva kivi. Sen sanotaan tuovan kantajalleen voimaa ja menestystä. Uskomuksien mukaan labradoriitti rauhoittaa ylivilkasta mieltä ja tuo esiin uusia ideoita. Labradoriitti on Vesimiehen horoskooppikivi.

Rannekoru on kiinnitetty korttiin, jossa luetellaan kyseiseen korukiveen liittyvät voimat. Labradoriitin kortissa lukee intuition, reflection, attracts success eli intuitio, pohdiskelu ja menestyksen houkuttelu.

Huom! Korukivet ovat luonnon luomia ja jokainen niistä on ainutlaatuinen. Siksi korukiven väri tai muoto voi olla hieman erilainen kuin mallikuvassa.

A Beautiful Storyn kaikki korut valmistetaan vastuulliseti ja eettisesti käsityönä Nepalissa. Korujen valmistajat saavat työstään kunnollisen palkan, jolls hr pystyvät nostamaan perheensä elintasoa sekä kouluttamaan lapsiaan. Lue lisää heidän kotisivuiltaan!

Valmistaja: A Beautiful Story

Tuotenumero: BL22674

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kivirannekoru, labradoriitti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *