Kivirannekoru, kuukivi

14,95  sis. alv

Ihastuttava, käsityönä valmistettu kivirannekoru. Lue lisätiedot alempaa!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): bl22374 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihastuttavan pelkistetty rannekoru, jossa on pieni, hiottu kuukivi. Rannekoru on valmistettu käsityönä puuvillalangasta ja siinä liukuva solmu, jonka avulla pituutta voi säätää (15-22cm). Rannekoruja on kaikkiaan 12 erilaista ja jokaisessa niistä on eri korukivi ja oma symboliikkansa. Jotkut kutsuvat näitä energiakoruiksi, koska eri kivilajeilla uskotaan olevan erilaisia energioiltaan ja täten vaikuttavan käyttäjänsä olotilaan.

Kuukivi on suojeleva ja tunteita vahvistava kivi. Sen sanotaan tuovan kantajalleen rauhaa sekä onnellisuutta rakkauden suhteen. Kuukivi tunnetaan vahvasti naisellisena kivenä, joten se sopii loistavasti lahjaksi esim. odottavalle tai tuoreelle äidille. Kuukivi on sekä Ravun että Kalojen onnenkivi.

Rannekoru on kiinnitetty korttiin, jossa luetellaan kyseiseen korukiveen liittyvät voimat. Kuukiven kortissa lukee female wisdom, protection, personal growth eli naisellinen viisaus, suojelu ja henkilökohtainen kasvu

Huom! Korukivet ovat luonnon luomia ja jokainen niistä on ainutlaatuinen. Siksi korukiven väri tai muoto voi olla hieman erilainen kuin mallikuvassa.

A Beautiful Storyn kaikki korut valmistetaan vastuulliseti ja eettisesti käsityönä Nepalissa. Korujen valmistajat saavat työstään kunnollisen palkan, jolls hr pystyvät nostamaan perheensä elintasoa sekä kouluttamaan lapsiaan. Lue lisää heidän kotisivuiltaan!

Valmistaja: A Beautiful Story

Tuotenumero: BL22374

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kivirannekoru, kuukivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *