Upeita yrittäjiä ja huikeita elämyksiä!

Keuruu on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia kohteita sekä paljon näkemistä ja tekemistä! Yhdessä me keuruulaiset haluamme tarjota sinulle ikimuistoisen päivän luonamme, olitpa matkalla sitten yksin, perheen kanssa tai ryhmän mukana.

Vanhan Keuruun sydämessä, kivinavetta Kamanassa ja vanhassa pappilassa:

Keuruun museo

Taide- ja kulttuurihistoriallinen museo pappilan vanhassa navetassa tarjoaa ympärivuotisesti monipuolisia, vaihtuvia näyttelyitä, joihin liittyy myös taide- ja museokasvatusta sekä työpajoja.
www.keuruunmuseo.fi

Ravintola Pappilan Pidot – Keuruun vanha pappila

Herkullinen ruoka, ystävällinen palvelu ja upea pappilamiljöö antavat loistavat puitteet onnistuneelle kokouspäivälle, yritystilaisuudelle, ikimuistoiselle ryhmäretkelle, ainutlaatuiselle perhejuhlalle tai sydämelliselle tapaamiselle ystävien kanssa.
www.pappilanpidot.fi

Pappilan pakopelit – Escape room Keuruulla

Kaksi uutta, elämyksellistä pakohuonepeliä vanhassa pappilassa! Suljetussa huoneessa tapahtuva pakopeli koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Sopii 2-5 hengen ryhmille: Kaveriporukoille, tyky-päiviin, polttareihin, perheille!
www.pappilanpidot.fi/pappilan-pakopelit

Pappilan ja Kamanan aitat

Kesäaikaan pappilan ja kivinavetan pihapiirissä ihastuttavat tunnelmalliset aitat, joissa mm. kirpputori ja aittakahvila!

Kanoottiretkelle pappilan rannasta

Lähde kanoottiretkelle Keurusselän sineen! Päivävuokra 25 €/kanootti sis. myös polttopuut, kahvipannun sekä kartan ja pelastusliivit. Taukopaikkoja löytyy lähisaaristakin, joten retkeillä myös lasten kanssa! Kanoottivaraukset Eräopas Markku Jokelalta puh 040 544 2976.
www.eraopasjokela.fi

Opaspalvelut Kameleontti Eila Luopakka

Eila Luopakka tarjoaa ryhmille opastuksia Keuruun kohteisiin. Opastuksen voi tilata yksittäiseen tai useaan kohteeseen, kiertoajeluun tai kävelykierrokselle. Vanhan kirkon esittely voidaan toteuttaa myös draamaopastuksena, jolloin pappilan sisäpiika Kaisa kertoo lisäksi entisaikojen elämästä!
www.kameleontti.fi

Vanhan Keuruun alueella:

Siipirataslaiva Elias Lönnrot

Keuruun ja Mäntän vehreissä maisemissa risteilee aito siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot. Nauti Keurusselän sinestä ja vanhan ajan kiireettömästä tunnelmasta!
www.visitkeuruu.fi/palvelu/elias-lonnrot-siipirataslaivan-risteilyt-2023

Keuruun vanha ja uusi kirkko

Keuruun vanha kirkko (1758) on upea puukirkko, jota ympäröi kiviaidan ja porttihuoneiden reunustama kirkkotarha. Vanha kirkko on yleisölle avoinna kesäaikaan. Tien toisella puolella on uusgoottilainen punatiilinen uusi kirkko (1892), joka toimii myös tiekirkkona.
www.keuruunmuseo.fi

Keuruun vanha rautatieasema

Puuleikkauksin koristeltu, arkkitehti Bruno Granholmin suunnittelema, Keuruun rautatieasema on usein mainittu Suomen kauneimmaksi. Vanha asema kutsuu tutustumaan hellyttäviin entisajan kokoelmiin. Kokoelmat ja näyttelyt vaihtuvat vuosittain.
www.facebook.com/keuruunrautatieasema

Antiikkirenki

Tunnelmallinen antiikin osto- ja myyntiliike valtatie 23:n kupeessa. Rautatieaseman makasiinissa myynnissä talonpoikais- ja muuta karumpaa kotimaista tavaraa.
www.visitkeuruu.fi

Punnosen talo

Punnosen talo edustaa keuruulaista virkamieskotia 1900 -luvun alkupuolelta. Avoinna kesäaikaan, jolloin esillä on Keuruun taiteilijaseuran näyttely.
www.keuruuntaiteilijaseura.fi

Maalaisvakka, Keuruun kotiseutumuseo ja muut Vanhan Keuruun kohteet

Kaikkien Vanhan Keuruun kohteiden esittelyt, aukioloajat ja muut ajankohtaiset tiedot löydät kootusti Vanhan Keuruun omilta sivuilta.
www.vanhakeuruu.fi

Ainutlaatuinen Keuruu

Keuruu tarjoaa hyvät mahdollisuudet niin shoppailuun, liikkumiseen kuin luonnosta nauttimiseenkin. Keuruulla voi nauttia leppoisan loman tunnelmasta tai mikäli kaipaat aktiivista lomaa, sekin onnistuu! Visitkeuruu.fi -sivulta löydät vinkit parhaisiin kokemuksiin luonnossa, viihtyisiin majoituskohteisiimme ja tien maukkaiden ruokapatojen äärelle. Keuruun matkailuneuvonta palvelee matkailijoita ja paikallisia Keuruun keskustassa.
www.visitkeuruu.fi