Ale!

Kuviollinen pusero / jakku kreppiviskoosista, vihreät sävyt, Zhenzi

22,50  sis. alv

Helppohoitoinen ja vilpoinen vihreäsävyinen viskoosipusero Zhenziltä pluskoossa. Koot 42/44 – 54/56.

Kuvaus

Suosikkipusero on tullut takaisin uudessa kuosissa! Helppohoitoinen ja vilpoinen vihreäsävyinen viskoosipusero Zhenziltä pluskoossa. Laadukasta, vastuullisesti tuotettua “rypistettyä” kreppiviskoosia, joka ei jousta. Kuosissa on erilaisia muotoja valkoisella, beigellä, ruskealla, mustalla sekä vihreän eri sävyillä. Malli on väljä sekä suoralinjainen. Edessä napitus alas asti, jolloin tätä puseroa on helppo käyttää myös jakkuna esim. hihattoman paidan päällä! V-mallinen pääntie ja puolipitkät hihat.

Pääkuvassa Ninalla on päällään koko 42/44.

Kreppiviskoosi on monen suosikkimateriaali, koska sitä ei tarvitse silittää vaan kangas saa olla ”rypyillä”.

Materiaali: Joustamaton kreppiviskoosikangas 100% vastuullisesti tuotettua viskoosia (mahdollinen kutistuvuus 5%). Huom! Viskoosikankaat voivat kutistua pesussa myös matalissa lämpötiloissa. Kuosittele viskoosivaatteet kosteana oikean koon säilyttämiseksi.

Malli: Zhenzi Kimber 316

Mitoitus: Reilu D-mitoitus, saatavilla koossa 42/44 (Zhenzi S) – 54/56 (Zhenzi XL).
HUOM! Zhenzin vaatteet ovat plus-mitoitettuja ja niissä on oma mittataulukko, jossa Zhenzin S-koko vastaa kokoa 42/44 ja Zhenzin XXL vastaa kokoa 58/60.

Vaatteen mitat: Mitat on otettu vaatteen ollessa levitettynä tasaiselle alustalle eikä kangasta ole venytetty mitattaessa. Kaikki mitat ovat suuntaa-antavia ja yksittäisen vaatteen mitat voivat vaihdella sentin, pari suuntaansa. Oikean koon löytämiseksi ja parhaan istuvuuden takaamiseksi suosittelemme, että mittaat omasta, sopivan kokoisesta vaatteestasi vastaavat mitat ja vertaat niitä alla olevaan taulukkoon. Kankaan materiaali ja joustavuus kannattaa huomioida mittaustuloksissa. Jos vertaat vaatteen mittoja vartalosi mittoihin, huomaa että esim. rinnanympärystä varten vaatteen leveys tulee laskea tuplana.

 

Lisätiedot

Koko

42/44, 46/48, 50/52, 54/56, 58/60

Availability Now available in-store at
Keuruuntie 10 Keuruu 42700

Powered With Oliver Pos

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuviollinen pusero / jakku kreppiviskoosista, vihreät sävyt, Zhenzi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *