Kasvomaski, naisten koko

9,00  sis. alv

Kankainen kasvomaski, jonka voi säätää kuminauhoilla omiin kasvoihin sopivaksi. Estää yskimisestä tai aivastelusta aiheutuvien pisaroiden lentämistä ja suojaa esim. katupölyltä. Yksinkertainen kangas, josta on helppo hengittää läpi!

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2004001 Osasto:

Kuvaus

Tiltaltin kasvomaskit on valmistettu käsityönä Keuruulla ja materiaalina on tukeva, 100% puuvillakangas. Korvien taakse tulevat kuminauhat, jotka voi säätää omien mittojen mukaan ja vaihtaa tarvittaessa. Estää yskimisestä tai aivastelusta aiheutuvien pisaroiden lentämistä ja suojaa esim. katupölyltä. Yksinkertainen kangas, josta on helppo hengittää läpi!

Pesu vähintään 60 asteessa, mielellään 90 asteessa. Voidaan myös keittää 5 minuutin ajan vedessä, johon on lisätty pesuainetta. Maskin mukana tulee kirjalliset ohjeet sen käyttämiseen ja pesemiseen. Kasvomaski on henkilökohtainen hygieniatuote, jolla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

HUOM! Kankainen maski ei anna teollisesti valmistetun ja testatun hengityssuojaimen vertaista suojaa eikä se vastaa hengityksensuojalle (FFP2 tai FFP3) tai kirurgiselle suu-nenäsuojalle asetettuja vaatimuksia. Kankainen kasvomaski ei tarjoa suojaa käyttäjälleen koronavirukselta tai muilta taudeilta. Sen tarkoitus on ensisijaisesti suojata muita ihmisiä ja vähentää yskimisestä ja aivastelusta johtuvien pisaroiden leviämistä. Kasvomaski on aina henkilökohtainen. Viranomaisten ohjeiden mukaan tulee kasvomaskia käytettäessä edelleen noudattaa tehostettua käsihygieniaa, huolehtia turvaväleistä muihin ihmisiin sekä välttää sosiaalisia kontakteja!

Valmistaja: Tiltaltti Shop, Keuruu

Lisätiedot

Kankaan kuvio

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvomaski, naisten koko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *