Ihanaa, kevät on ihan kohta täällä! Keväällä ei onneksi ole vielä kärpäsiä, vaan keväällä nautitaan kukkasista ja lämpenevistä keleistä!

Me otimme varaslähdön kevääseen ja laitoimme ison määrän kukallisia vaatteita hurjaan alennukseen! Kaikki alennetut vaatteet ovat superlaadukasta ja ihanan joustavaa viskoositrikoota. Alennettuna on sekä Zhenzin plusmitoitettuja vaatteita että Ze-Ze Nordicin normaalimitoitettuja tuotteita, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva koko.

Alessa on nyt mekkoa, tunikaa ja paitaa eli huipputuotteita joka lähtöön! Pari vinkkiä kukalliseen kevättyyliin, jolla käännät päät:

  • Kukkamekko, paksut sukkahousut, rouheat maihinnousukengät ja tietenkin nahkatakki.
  • Kukalliset tunikat sopivat kesäkuumalla hyvin yhteen vaaleiden caprien kanssa ja jalkaan voi vetää varvastossut. Rantakassi kruunaa kokonaisuuden!
  • Kukallinen trikoopaita sopii lähes asuun kuin asuun, mutta keväiseen tyyliin siihen voi yhdistää vaikka vajaamittaiset farkut, rennot tennarit ja näyttävät puiset korvikset. Jos on kylmää, asun kruunaa väreihin sopiva neuletakki!

Nappaa suosikkisi ostoskoriin ja hoida maksu verkossa, saat muutamassa päivässä postissa tilaamasi tuotteet. Mutta toimi nopeasti: Alennetut hinnat on voimassa vain sunnuntai-iltaan 28.3.2021 saakka!

Kukkavaatteita edullisesti – SUPERALE