Ennakkotilaajan etu -10%

Puotiimme Keuruulle tupsahtelee uutuustuotteita joka viikko ja parhaimmat palat viedään nopeasti päältä!

Jotta sinun ei tarvitsisi jäädä nuolemaan näppejäsi, tarjoamme mahdollisuuden tilata nämä uusimmat uutuudet jo ennakkoon! Ennakkotilaajat saavat tuotteet 10% alennuksella ja tilaukset toimitetaan välittömästi, kun saamme tuotteet varastoon!

Tällä hetkellä ennakkotilattavissa on Ze-Ze Nordicin ihanat hupparitunikat uutuusväreissä: hiekka, oranssi ja vaaleanvihreä. Pitkät hupparit ovat olleet asiakkaidemme suosikkeja jo pitkään ja tilattavissa on täysin uudistunut malli: Huppariin on lisätty nyt taskut ja pääntiessä on vetoketju pukemista helpottamassa!

Pari tyylivinkkiä pitkien huppareiden asustamiseen:

  • Hupparitunikan kanssa on helppo yhdistää niin farkkuleggarit, kesäcaprit kuin villit kuviolegginsitkin! Hupparimekko sopii kaikkiin arjen tilanteisiin!
  • Kesän lämpöisimpinä päivinä pitkää hupparia voi käyttää jopa minimekkona ja viilettää pitkin kesäkatuja paljain jaloin!
  • Syksyllä hupparitunikan alle voi pukea yksiväriset lämpöleggarit, lämpöiset nilkkurit ja toppaliivin!

Nappaa suosikkisi ostoskoriin ja hoida maksu verkossa, toimitamme tilauksesi matkaan heti kun tuotteet saapuvat varastolle. Mutta toimi nopeasti: näitä ihanuuksia on myynnissä vain rajoitettu määrä!

Ennakkotilauksessa juuri nyt!