Vanhan Keuruun sydämessä, pappilan vanhassa kivinavetassa sijaitsee ihanien tavaroiden kauppa. Samasta puodista löydät sekä hyväntuulen lahjat että kauniit vaatteet!

Tiltaltti Shop tunnetaan ihastuttavista lahjoista, paikallisista tuliaisista sekä laajasta valikoimasta kotimaisia tuotteita. Ajatuksella valittu lahja ilahduttaa aina ja parhaimmat lahjat ovat sekä antajansa että saajansa näköisiä! Koska meillä lahjapuodissa arkikin on juhlaa, on valikoimissamme myös paljon pientä ja ihanaa arkeasi ilostuttamaan, kuten kotimaista luonnonkosmetiikkaa, kynttilöitä, hamam-pyyhkeitä ja käsintehtyjä koruja.

Tiltaltti Shopin valikoimiin kuuluvat lisäksi myös monenlaiset arki- ja juhlavaatteet aikuisille naisille sekä tietenkin asun kruunaavat asusteet ja laukut. Valikoimassamme on useiden laadukkaiden, eurooppalaisen merkin vaatteita pääosin piensarjoina, joten valikoima vaihtuu usein eikä ihan samanlaisia asuja tule vastaan ihan jokaisella. Olemme erikoistuneet plus-kokoihin ja mielestämme kaunis pukeutuminen kuuluu myös isompi kokoisille naisille! Supersuositut ihmehousut ovat vieneet monen asiakkaamme sydämen ja niitä onkin aina saatavilla myymälässä koossa S-5XL. Vaatteiden lisäksi meillä on myös laaja valikoima upeita huiveja ja koruja sekä muodikkaita laukkuja.

Tiltaltti Shop ovat avoinna läpi vuoden ja palvelemme Sinua ja ryhmääsi (3-50 hlö) myös sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella!