Tunnelmallinen ostospaikka Vanhan Keuruun sydämessä

Vanhan Keuruun sydämessä, pappilan vanhassa kivinavetassa sijaitsee ihanien tavaroiden kauppa. Saman katon alta löydät sekä lahjapuodin että muotiputiikin!

Tiltaltti Shop tunnetaan ihastuttavista lahjoista, pienistä arjen ilostuttajista, paikallisista tuliaisista sekä laajasta valikoimasta kotimaisia tuotteita. Ajatuksella valittu lahja ilahduttaa aina ja parhaimmat lahjat ovat sekä antajansa että saajansa näköisiä! Koska lahjapuodissa arkikin on juhlaa, on valikoimissamme myös paljon pientä ja ihanaa arkeasi ilostuttamaan, kuten kotimaista luonnonkosmetiikkaa, kynttilöitä ja käsintehtyjä koruja. Tiltaltti Shopin hyllyt ovat täynnä toinen toistaan ihanampia tuotteita ja valikoimamme on pieneksi lahjaliikkeeksi yllättävän laaja! Autamme sinua löytämään valikoimistamme sopivan lahjan ja paketoimme ostokset aina kauniisti ilman lisämaksua.

Annulin Putiikin valikoimiin kuuluvat upeat arki- ja juhlavaatteet kaiken kokoisille naisille sekä tietenkin näyttävät asusteet ja laukut. Annuli Merkun muotiluomukset ovat monelle tuttuja jo vuosien takaa ja Annulin tehtaalla, Keuruulla, valmistuu edelleen piensarjoja sekä uniikkikappaleita aikuisille naisille. Kotimaista valikoimaa täydentää uusimmat trendivaatteet mm. Pariisista ja Italiasta, jotka ovat Annulin omaa maahantuontia. Supersuositut ihmehousut ovat vieneet monen asiakkaamme sydämen ja niitä onkin aina saatavilla myymälässä koossa S-5XL! Vaatteiden lisäksi löydät Putiikista laajan valikoiman upeita huiveja ja koruja sekä laadukkaita italialaisia laukkuja.

Kesäaikaan kivinavetan pihapiirissä on käsityöläisten ja taiteilijoiden aittapuotien lisäksi avoinna myös Annulin OUTLET -aitta, josta teet edullisia löytöjä jopa -70% alennuksella!

Tiltaltti Shop ja Annulin Putiikki ovat avoinna läpi vuoden. Palvelemme Sinua ja ryhmääsi (3-50 hlö) veloituksetta sopimuksen mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella!